Het record aantal wandelaars is verbroken tijdens de MidnightWalk in Assen op vrijdag 14 september. Het is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij de deelnemers een wandelroute lopen voor een goed doel. Freestyler TomV kwam hier het publiek en de deelnemers opwarmen met zijn skills!

Dit jaar was alweer de tiende editie van de Midnightwalk in Assen. De wandelaars betalen voor deelname en dat geld gaat dan naar het Nationaal Fonds Kinderhulp die dit natuurlijk erg goed kunnen gebruiken. Er liepen dit jaar maar liefst 2200 deelnemers mee, een recordaantal.

On stage

Het was een grote eer voor TomV om alle lopers op te warmen voor de officiële start. Toen Tom zijn tricks showde stond het hele plein vol. Daarna daagde hij mensen uit het publiek uit om hem panna’s te geven. Tien moedige mensen durfden het aan om het tegen hem op te nemen!

De MidnightWalk heeft in totaal zo’n 21.800 euro opgeleverd voor het Nationaal Fonds Kinderhulp. Een prachtig bedrag waarmee zij weer een hoop kunnen betekenen voor kinderen die in armoede opgroeien.