Urban entertainment tijdens Sneak ’N Jeans Event in Bataviastad

Urban Entertainment Event

Op 27 September is het startschot gelost voor het driedaagse Sneak ‘n Jeans event. Het Sneak ’n Jeans evenement staat, zoals de naam al zegt, in het teken van sneakers en jeans. Dit is hét evenement voor alle sneaker- en denimheads. Tijdens deze toffe dagen shoppen de bezoekers met hoge kortingen, en zijn er daarnaast ook winacties en coole activaties in het centrum. Naast deze activiteiten heeft Bataviastad gekozen om urban entertainment in te zetten bij hun event.

Bovendien is dit jaar het entertainment verzorgd door Freestylevoetbal.nl. Wij hebben daarom super toffe urban entertainers ingezet. Dus om het in het kort te concluderen: dit heb je absoluut niet mogen missen.

Ook Freestylevoetbal.nl is van de partij geweest op de Sneak ’n Jeans dagen. Met trots hebben zij samen met de artiesten: Reemz Basketball (29 september), Nasser El Jackson (28 september) en Easy Man (27 september) het entertainment mogen verzorgen met geweldige urban shows.

Easy Man is de eerste artiest die is uitgekomen in het “Freestylevoetbal shirt”. Op 27 september heeft hij een spectaculaire voetbalshow gegeven door voorbijgangers uit de dagen voor een partij Panna voetbal. Veel bezoekers die het hebben geprobeerd, weinigen die het hebben overleefd.

Dit laatste geldt evenals voor het entertainment van de tweede dag: Nasser El Jackson. Net als Easy Man, gaf  Nasser ook een panna-show, en wist een zeker spektakel neer te zetten.

Op de laatste dag van het Sneak ‘n Jeans evenement heeft Reemz, desondanks het regenachtige weer, met zijn basketbal vaardigheden de bezoekers van Bataviastad getrakteerd op een freestyle basketbal show en een workshop.

Al met al zijn het een mooie paar dagen geweest, en heeft Freestylevoetbal.nl samen met de artiesten leuke entertainment kunnen bieden voor de bezoekers van Bataviastad.

Skill or Task
Skill or Task