Overige marketingconcepten

Daarnaast zijn er nog verschillende manieren waar onze freestylevoetballers en ons voetbalentertainment in kunnen zetten op het gebied van marketingconcepten:

  • Door bijvoorbeeld video’s, waarin uw product/dienst in combinatie met onze freestylevoetballers de hoofdrol spelen, via bestaande social media kanalen te communiceren naar de doelgroep kan er een virale epidemie ontstaan. Virale marketing probeert bekendheid van een merk te vergroten. Het lijkt op mond-tot-mondreclame versterkt door het internet, waardoor snel en goedkoop een groot aantal mensen bereikt kan worden. Freestylevoetbal.nl wilt graag met u meedenken om verschillende marketingconcepten uit te werken.
  • Undercover marketing is een vorm van sluikreclame waarbij uw product of dienst door een van onze freestylevoetballers op straat of op een andere veel goed bezochte plek gebruikt of gedemonstreerd wordt op een fantastische en onvergetelijke manier.
  • Wait marketing houdt in dat potentiële klanten die staan te wachten op een beurs of evenement en zich vervelen kan je benaderen door middel van een van bovenstaand vormen van Guerilla-acties.

Prijs op aanvraag