Op zaterdag 15 februari hield de St. Jozefmavo in Vlaardingen haar Open Dag. Op deze dag hebben basisscholieren kennis gemaakt met hun (potentiële) nieuwe Middelbare school. Vanaf half elf ‘s ochtends werden zij ontvangen met een hapje, drankje en zowel een informatief als sportief programma. Wij waren onderdeel van het sportieve programma met onze pannakooi waar de jongens en meiden even lekker konden ontspannen onder het genot van een ‘potje panna’. Onze officiële Panna Knock Out kooi, onder enthousiaste begeleiding onze spelbegeleider, werd dan ook volop gebruikt. Wij danken de St. Jozefmavo voor deze toffe samenwerking! Bent u ook nog op zoek naar een pannakooi voor uw open dag, sportdag, jubileum of andere gelegenheid? Wij hebben alle soorten en maten in huis! Van opblaasbare pannaboardings tot een stalen pannakooi. Om het helemaal af te maken kunnen onze artiesten zoals Easy Man, Nasser el Jackson en Mehdi Amri panna demonstraties en clinics geven!

Naast ons aanbod van attracties als pannakooien, Smartgoals en de Quick Feet beschikken wij ook over zogenaamde inflatables zoals het Voetbaldart XL, Gatengoal en Voetvolley.
Om onze events, zoals jubileumdagen en voetbalkampen, nóg toffer te maken beschikken wij sinds kort ook over de nieuwste innovaties van Elite Skills Arena: de ICON, ICON Q en de Precision Wall. Deze trainingstools zijn ontworpen om functionele training te combineren met plezier en zijn door de vele mogelijkheden en spellen geschikt voor verschillende doelgroepen. Zo mochten we bijvoorbeeld met de ICON en Precision Wall al de jubileumdag van VV Hellevoetsluis aankleden. De jeugd daar was laaiend enthousiast over deze vernieuwende onderdelen.

Brabants bal tovenaar Nasser El Jackson op de brabantse televisie

De Brabantse bal tovenaar Nasser wordt gevolgd door Goud van Brabant. Met hen gaat Nasser zich verdiepen in de wereld van street art! Lees hier meer!

Nasser El Jackson aankondiging Sparta Rotterdam PSV

Nasser op het Kasteel met een vette panna voetbalshow. Lees hier over de wedstrijd Sparta Rotterdam – PSV Eindhoven en de spectaculaire show van Nasser!

Easy Man bij Belgische kampioenschappen panna voetbal

27 September heeft Freestylevoetbal het urban entertainment verzorgd voor het Sneak ‘n Jeans event van outlet centrum Bataviastad. Lees de korte recap!

Urban Entertainment Event

27 September heeft Freestylevoetbal het urban entertainment verzorgd voor het Sneak ‘n Jeans event van outlet centrum Bataviastad. Lees de korte recap!

Begin september was wereldkampioen Panna Youth; Mehdi Amri, te zien op de Belgische televisie. Hij was te gast bij talkshow; Gert late Night. Daar versloeg hij niet alleen Belgisch acteur Kevin Janssens tijdens een een-tegen-een spel maar gaf hij naast een interview ook een te gekke impressie van zijn skills.

Zaterdag 21 september vierde VV excellent haar 60e jubileum en dit moest natuurlijk groots gevierd worden! Freestyle voetbal is gevraagd om een zo sportief mogelijke invulling te geven voor deze dag, en met succes!

Zaterdag 29 juni vierde VV Hapse Boys haar 90e jubileum. Natuurlijk was Freestyle Voetbal aanwezig om de dag compleet te maken.

Op 16 juni vond de afsluiting plaats van WVV 1896 in Winschoten. TomV was voor de 2e keer aanwezig in Winschoten, dit jaar was Chris er ook bij. De kinderen stonden enthousiast de artiesten op te wachten. TomV herkende ze al meteen van vorig jaar en natuurlijk ook van FC Groningen. De kids zaten vol energie tijdens de afsluiting van het voetbalkamp. Er werd een Sync show gegeven door de artiesten van freestylevoetbal.nl. In de pannakooi werd er 2 vs 2 gespeeld. Zelfs de trainers kregen een panna! Het was een mooie dag met heerlijk weer. Nadat de show eenmaal afgelopen was, begon het te regenen. Dit was dus een top timing. Na afloop was er nog even tijd om een handtekening te krijgen van de artiesten. Het was dus een geslaagde dag, tot volgend jaar!