Geslaagd VV excellent Jubileum

Zaterdag 21 september vierde VV excellent haar 60e jubileum en dit moest natuurlijk groots gevierd worden! Freestyle voetbal is gevraagd om een zo sportief mogelijke invulling te geven voor deze dag, en met succes!

Zowel Pannaking Easyman en Belgisch Freestyle kampioen Martijn Debbaut waren op dit geweldige jubileum en lieten zich van hun beste kant zien. De mannen gaven spectaculaire shows waarin een hoop panna’s zijn gevallen. Daarnaast waren er verschillende voetbal attracties aanwezig, zoals voetbaldart, smartgoals, IconQ, Gatengoal en voetbalvolley De spellen daagden de spelers uit om zoveel mogelijk punten te behalen met hun voetbal skills en maakte het mogelijk om een sportieve dag te realiseren.

Mede dankzij het mooie weer was het een geslaagde dag, waarin iedereen van de jongste spelers tot en met de voorzitter heeft kunnen genieten van de activiteiten. Wij willen VV Excellent nogmaals feliciteren met dit prachtige jubileum. Iedereen, in het bijzonder Vera Janssen, willen wij bedanken voor de gastvrijheid!