Mehdi Amri showt zijn skills op de Belgische televisie

Begin september was wereldkampioen Panna Youth; Mehdi Amri, te zien op de Belgische televisie. Hij was te gast bij talkshow; Gert late Night. Daar versloeg hij niet alleen Belgisch acteur Kevin Janssens tijdens een een-tegen-een spel maar gaf hij naast een interview ook een te gekke impressie van zijn skills.

Gert Late night is een talkshow die van maandag tot donderdag wordt uitgezonden op de Vlaamse televisiezender VIER. Het programma behandelt actuele onderwerpen en nodigt gasten uit waarmee hij deze onderwerpen bespreekbaar maakt. Straatvoetbal leeft heel erg onder de jeugd en krijgt steeds meer bekendheid, niemand minder dan Panna-expert Mehdi Amri werd daarom uitgenodigd om hier meer over te vertellen.

Mehdi wist tijdens de show op meerdere manieren het televisiepubliek te interesseren. Hij vertelde hoe erg Panna verschil met het voetbal dat men van televisie kent. Met zijn demonstratie liet hij een aantal van zijn skills zien, wat het publiek versteld liet staan. Mehdi besprak zijn behaalde successen en wat voor benefits er voor hem mogelijk zijn sinds hij panna speelt. Zoals reizen naar New york en Abu Dhabi, shoots voor Nike en daarnaast gaf de talent weg dat hij ook wel een leuk zakcentje over hield. Maar naast Panna heeft Amri nog een grote ambitie, namelijk zijn studie chemie wetenschappen die hij met veel plezier wil afmaken. Tijdens de aflevering liet hij jongeren weten hoe belangrijk het is om school af te maken.

De aflevering met Mehdi werd gezien door 265.887 live kijkers, die nu allemaal kennis hebben gemaakt met zowel Mehdi Amri als met Panna. Daarnaast is het ongetwijfeld dat Mehdi’s tv-optreden jongeren heeft geïnspireerd om Panna te gaan spelen en om hun studie af te maken.