Jesse Marlet grote winnaar Panther Ball in Mexico!

Afgelopen week reisde Nederlands kampioen freestyle Jesse Marlet af naar de Mexicaanse stad Torreon om hier deel te nemen aan het spectaculaire World open Freestyle en Street Soccer toernooi ‘Panther Ball’. Hier konden de beste straatvoetballers en freestylers van over de hele wereld hun skills showen in diverse categorieën. Iedereen had maar één doel en dat was om als beste freestyler en street soccer speler terug te keren naar huis.

Mede door onze sponsoring had Jesse de mogelijkheid om af te reizen naar Mexico om het hier op te nemen tegen vele freestyle talenten tijdens het Panther Ball toernooi. Tijdens de paasweek, 15 tot 21 april, nam hij deel aan de 1vs1 competitie en samen met de Colombiaanse freestyler Boyka Ortiz ook aan de 2vs2 competitie.

Jesse en Boyka eindigden samen in de finale 2vs2. Hier toonden zij hun beste skills en werden uiteindelijk bekroont met de titel. Daarnaast wist Jesse zich ook te plaatsen voor de finale 1vs1. Hier nam hij het op tegen Boyka Ortiz, zijn eigen partner in de 2vs2 competitie. Na een spannende finale met bizarre trucs en combo’s op wereldniveau wist Jesse de beker mee te nemen naar Nederland.

Al met al een succesvolle week voor Jesse vol nieuwe ervaringen en prijzen!