Ook dit jaar zijn wij op Koningsdag weer gevraagd om invulling te geven aan verschillende mooie evenementen:

Voetbalpark in Scherpenzeel

De actieve Oranjevereniging Scherpenzeel maakt er elk jaar weer een geweldig feest van waar het hele dorp op af komt. Ook dit jaar hebben ze groots uitgepakt en was er van alles te doen voor jong en oud zoals een Escaperoom, Poppentheater, Oranjebingo en een Aubade. Daarnaast hebben ze ons ook dit jaar weer gevraagd om te zorgen voor voetbalentertainment voor de jeugd in de vorm van een voetbalpark met verschillende side-events zoals het Voetbaldart XL, voetvolley, Smartgoals en de pannakooi. Ook hebben onze freestylers TomV, Mehdi Amri en Martijn Debbaut een knallende openingsshow verzorgd en kon iedereen die dat durfde het tegen hen opnemen in de pannakooi.

Panna Knock Out toernooi op Urban Street in Helmond

Stichting Helmond City Events heeft voor Koningsdag 2019 gekozen om een Urban Street te creëren in Helmond. Hierin mochten wij in samenwerking met Panna Knock Out zorgen voor een pannatoernooi voor de jongeren. Hierbij heeft Nasser el Jackson met zijn freestyle- en pannashows gezorgd voor extra straatvoetbal entertainment.

Panna entertainment in Winkelcentrum Presikhaaf

In winkelcentrum Presikhaaf werd op Koningsdag een gezellige Oranjemarkt georganiseerd. Wij zijn gevraagd om hier met Jeand Doest voor panna entertainment te zorgen. De hele middag was er de mogelijkheid om het tegen deze tweevoudig wereldkampioen panna op te nemen en dat vond de jeugd natuurlijk geweldig!