Sportieve invulling tijdens jubileumdag HSC’28

Voetbalvereniging HSC’28 uit het Brabantse Heerle heeft de mooie leeftijd van 90 behaald en heeft dit afgelopen weekend uitgebreid gevierd! Wij zijn met Freestylevoetbal.nl gevraagd om de jeugd te entertainen op de zonnige zaterdag. Dat hebben we natuurlijk weer gedaan met onze topstraatvoetballers en unieke voetbalattracties.

Wij begonnen op de frisse morgen met een spetterende freestyleshow en pannashow van onze artiesten. Niet alleen Easy Man, TomV en Nasser el Jackson waren aanwezig. Ook Mehdi Amri, wereldkampioen panna onder 15, hebben we overgevlogen uit Brussel om het team op deze dag te versterken.

Verder hebben we een voetbalcircuit opgesteld me verschillende attracties. Bij de Voetbaldart en Gatengoal konden de voetballers bijvoorbeeld hun precisie testen. De interactieve Smartgoals en de M-station stonden er en ook de pannakooi was onderdeel van dit circuit. Je kon het hierin tegen elkaar of tegen de artiesten opnemen. Er werd hierbij op z’n Brabants veel gejuicht en gelachen en de sfeer was weer top!

We sloten de middag af met een afsluitende voetbalshow van onze artiesten. Hierna werd er nog een wedstrijd gespeeld tussen het kampioensteam van 2004-2005 en een HSC’28 mix team.

Wij danken de vrijwilligers van HSC’28 voor de prettige samenwerking en geweldige inzet.

Bent u ook op zoek naar zo’n spectaculaire jubileumdag voor uw club? Bel of mail ons gerust! Wij denken graag met u mee en doen er alles aan om een onvergetelijk jubileumfeest neer te zetten.