Freestylevoetbal.nl had toffe invulling op de Canon Experience Days

In het weekend van 3 en 4 november vonden de Canon Experience Days plaats en Freestylevoetbal.nl was aanwezig met freestyle voetballer Stefan Molendijk. De Canon Experience Days vonden plaats op het Industriepark Kleefse Waard in Arnhem. Fotografen en hobbyisten konden hier verschillende workshops en lezingen volgen. Ook kregen ze de kans om kennis te maken met de nieuwste Canon apparatuur. 

De workshops en lezingen werden gegeven door professionals uit de fotografie- en filmwereld zoals sportfotograaf Pim Ras en Bart Heemskerk. Daarnaast zijn er door Canon verschillende toffe settings gecreëerd waar de fotografen zich met hun eigen, of met de nieuwste Canon gear uit konden leven. Freestylevoetbal.nl is door Top Productions gevraagd om mede invulling te geven aan een van deze settings.

Invulling van de setting

Onze freestyle voetballer Stefan Molendijk was beide dagen aanwezig om zich in actie met de bal of in portret vast te laten leggen door de enthousiaste (hobby)fotografen. Hij ging hierbij met ze in gesprek om samen tot de meest toffe en originele shots te komen voor het beste eindresultaat. Stefan deed hier en daar freestyle voetbal tricks waar mooie beelden uit zijn gekomen. Om variatie te brengen in de sportieve shots werd Stefan vergezeld door fitness-/sportmodel Jenneke.

Dank aan Top Productions, Canon Nederland en alle fotografen voor de mooie opdracht en fijne samenwerking!

Foto’s door: Rosan Bloem, Anja van Zwietering en MaTimm Fotografie.