Al jarenlang is Freestylevoetbal.nl trotse partner van Sparta Rotterdam. Zo zorgen we jaarlijks voor toffe straatvoetbal activiteiten op de terugkerende Familiedag en zorgen we ook tijdens een aantal thuiswedstrijden voor entertainment in de rust. Zo zorgen we jaarlijks voor toffe straatvoetbal activiteiten op de terugkerende Familiedag en zorgen we ook tijdens een aantal thuiswedstrijden voor entertainment in de rust.

Vrijdag 14 december bij de wedstrijd Sparta Rotterdam-Jong AZ hebben we weer voor een succesvolle activiteit gezorgd. Bezoekers kregen de kans om het in het prachtige stadion op te nemen tegen de tweevoudig wereldkampioen voor de ogen van duizenden mensen. Een oproep van Easy Man op het Instagram kanaal van Sparta Rotterdam zorgde voor veel enthousiaste reacties. Er werden vijf waardige tegenstanders uitgekozen die het aan durfden om het tegen Easy Man op te nemen tijdens de rust van Sparta Rotterdam – Jong AZ.

Easy Man heeft hier weer laten zien waarom hij de King of Panna genoemd wordt want hij heeft in no-time al zijn tegenstanders met een panna weer terug naar huis gestuurd. Voor zowel de deelnemers als Easy Man was het een geweldige ervaring en het publiek heeft de hele rust op de banken gestaan voor dit spektakel.

Wij danken Sparta Rotterdam voor de sportieve samenwerking!