Vrijdag 11 januari vond de feestelijke opening van het nieuwe pand van Coca Cola plaats. De frisdrankgigant kondigde al snel na het nieuws van de toekomstige verhuizing aan trouw te blijven aan Rotterdam. In opdracht van Dr2 Events & Campaigns stonden onze Urban sporters, waaronder freestyle voetbal kampioen TomV, centraal in de opening van het nieuwe pand in het MM25 gebouw.

De entree van het nieuwe hoofdkantoor werd omgebouwd tot presentatiezaal, inclusief podium en LED-scherm. Op dit scherm kwam TomV samen met BMX Flatlander Dez en de freerunners van de Friends Crw samen. Met hun flitsende moves lieten zij meerdere, typisch Rotterdamse landmarks zien en uiteindelijk werden de Urban sporters op het scherm gevolgd richting het nieuwe gebouw van Coca-Cola.

Video

De video op het beeldscherm werd onder luid applaus ontvangen door alle aanwezigen in de aula. Na de video kwamen de Urban sporters één voor één met hun skills het podium opgerend en drukten op de knop. Met deze acties werd de skyline van Rotterdam afgemaakt en aangevuld met het gloednieuwe hoofdkantoor.

Familiedag

Op zaterdag 12 januari, de dag na de officiële opening, vond de familiedag plaats. Een dag waarop alle werknemers van Coca-Cola hun gezin konden meenemen om met trots hun nieuwe werkomgeving te laten zien . TomV gaf hier een freestyle voetbal workshop voor jong en oud en daarnaast waren er workshops in Basketbal en freerunning.

Wij feliciteren Coca Cola met het prachtige nieuwe hoofdkantoor en danken Dr2 Events & Campaigns voor de sportieve en succesvolle samenwerking.