Dit jaar werden er weer allemaal activiteiten voor de jeugdleden van de voetbalclub EVC in Edam georganiseerd. Het was voor freestyle kampioen TomV een grote eer om hier voor het tweede achtereenvolgende jaar uitgenodigd te worden. Organisator en jeugdbestuurslid Wilco van der Niet is een gepassioneerde, enthousiaste man en dit heeft zijn effect op alle medewerkers, deelnemers en Tom.  Zijn drive, in combinatie met de energie van de kids maakte het een geslaagde dag bij voetbalclub EVC in Edam! 

Tom begon met een clinic voor alle voetballers waar de jonge talenten een hoop skills hebben geleerd. Dit jaar hebben ze ook een aantal nieuwe trucs geleerd die er vorig jaar nog niet bij zaten. De aanstormende talenten hebben ook zelf een truc mogen bedenken onder begeleiding van Tom, deze hebben zij laten zien aan de rest van de groep. Iedereen is zelf freestyler geworden met hun eigen tricks!

In de binnen locatie van de voetbalclub EVC stond iedereen rondom het pannaveldje na de clinics. De kids stonden natuurlijk op de eerste rang, met hun ouders, begeleiders en trainers achter hen. TomV heeft een show gegeven en vele panna’s uitgedeeld.

Bedankt EVC voor het warme welkom en Wilco in het bijzonder voor de positieve energie!