Een 50-jarig jubileum is een die niet zomaar voorbij mag gaan! Voetbalvereniging BSC’68 uit Benthuizen vierde dit mooie jubileum op zaterdag 13 oktober. Een mooie reden om groots uit te pakken en voor de hele club een prachtige dag te organiseren. Wij zijn ingeschakeld om de dag voor de jeugd in te vullen en hebben dat weer met passie en liefde gedaan! 

De freestyle- en pannakampioenen TomV en Easy Man hebben de trucendoos weer open getrokken. We hebben daarnaast ook een circuit met verschillende toffe voetbalattracties verzorgd.

Zo’n 80 voetballertjes van de jeugd van O7 tot en met O9 startte de vroege ochtend fris met het variërende circuit van toffe voetbalattracties. ’s Middags was het tijd voor een grote groep van zo’n 130 kids uit de O10 tot en met de O13. Alle voetballers speelden vol enthousiasme met de Voetbaldart, Levend Tafelvoetbal en de Smartgoals. Voor de oudere jeugd was er om 16:00 een knallende afsluitende voetbalshow van de straatvoetbalhelden TomV en Easy Man!

Wij danken de gastvrije vereniging BSC’68 voor de sportieve samenwerking en feliciteren hen uiteraard met dit prachtige jubileum!