Bij de Jumbo in Heesch was er een toffe spaaractie waarbij kids voetbalkaartjes konden sparen van zichzelf en vrienden van de club. Als één van de beloningen voor een volle spaarkaart, konden jonge voetballers van de voetbalvereniging HVCH in Heesch zich opgeven voor een clinic van freestyle kampioen TomV!

Op woensdag 7 november was het zo ver en is TomV naar Heesch afgereisd. Het weer zat helaas niet mee maar gelukkig werd er een goede oplossing gevonden. In de kantine werden alle tafels en stoelen aan de kant geschoven om daar de voetbalshow van TomV te bekijken. Kids van alle leeftijden waren erbij en de ouders waren minstens zo enthousiast!

Tom heeft een hoop mooie panna’s uitgedeeld en de show was een groot succes. Daarna was het tijd voor de clinic met de kids en als kers op de taart kwamen de zonnestralen weer door de wolken heen. Zij hebben een aantal leuke trucjes geleerd van de freestyler en hebben zelfs hun eigen trucje bedacht. Ze hebben een naam gegeven aan hun eigen verzonnen trucs en hebben deze later vol trots aan hun ouders laten zien!

Dank aan Jumbo Heesch voor de toffe en sportieve samenwerking!